Een webshop beginnen in 2021?

In 4 stappen uw eigen webshop online!

Foto door cottonbro op Pexels.com
Marktonderzoek

Wilt u zoals velen u voor zijn gegaan vanuit huis werken en ondertussen geld verdienen? Geld verdienen met een webshop is niet vanzelfsprekend. Wilt u er een goed inkomen aan overhouden dan zult u er veel tijd en energie in moeten steken. Meer informatie.

Pakketten

Uw nieuwe website zal: eenvoudig te beheren zijn, de persoonlijkheid van uw bedrijf weerspiegelen en uitstekende resultaten opleveren. Bij het creatieve proces neem ik een afweging tussen uw wensen en de technologische mogelijkheden. Meer informatie.

WordPress

Zlokker maakt websites die passen bij uw bestaande of nieuwe huisstijl. Een moderne website heeft een eenvoudige interface die gemakkelijk te gebruiken is. De combinatie van design, creativiteit en kennis gebruik ik om een aangepaste website te ontwerpen. Meer informatie.

Aanvullende pakketten

Google en organische zoekmachine verkeer is een enorme bron van mogelijkheden voor een online bedrijf. Met behulp van deze tools krijgt u de uiterste beste doelstelling zodat u een enorm winst uit uw bedrijf kan realiseren. Meer informatie.Stap 1

Marktonderzoek

Bent u op zoek naar een webshop die snel online staat?

 • Onderzoek: producten
 • Onderzoek: doelgroep
 • Onderzoek: product inkoop
 • Onderzoek: verzending
 • Inschrijving: KVK

Foto door Tranmautritam op Pexels.com

Wilt u zoals velen u voor zijn gegaan vanuit huis werken en ondertussen geld verdienen? Geld verdienen met een webshop is niet vanzelfsprekend. Wilt u er een goed inkomen aan overhouden dan zult u er veel tijd en energie in moeten steken. Overweegt u om een webwinkel te beginnen? Een webshop starten is nog nooit zo makkelijk geweest met de ondersteuning van Zlokker. Dit is een hele mooie kans om als startende ondernemer aan de slag te gaan. Voor bestaande ondernemers kan een  webshop starten een aanvulling zijn op de bestaand onderneming. Lees hieronder waarmee Zlokker u van dienst kan zijn.


Stap 2

Kies het pakket dat bij u past

Drie verschillende instapmodellen worden u aangeboden:

 • Basic website: €795,-
 • Uitgebreide website: €1.500,-
 • Webshop: €2.600,-
Foto door Canva Studio op Pexels.com

Zlokker maakt websites die passen bij uw bestaande of nieuwe huisstijl. Een moderne website heeft een eenvoudige interface die gemakkelijk te gebruiken is. De combinatie van design, creativiteit en kennis gebruik ik om een aangepaste website te ontwerpen. Bij het creatieve proces neem ik een afweging tussen uw wensen en de technologische mogelijkheden. Uw nieuwe website zal: eenvoudig te beheren zijn, de persoonlijkheid van uw bedrijf weerspiegelen en uitstekende resultaten opleveren. Of u nu een eenvoudige website nodig heeft of een uitgebreide website, Website Design Bureau Almere kan hem voor u ontwerpen én bouwen.


Stap 3

WordPress abonnementen

Vier verschillende instapmodellen worden u aangeboden:

 • Personal: €48,-
 • Premium: €96,-
 • Business: €300,-
 • E-commerce: €540,-
Foto door Anthony Shkraba op Pexels.com

Alle WordPress.com-websites zitten boordevol geweldige functies en als u die van uw naar een hoger niveau wilt tillen, kan u het beste upgraden naar een van de abonnementen van WordPress. Op dit moment bied WordPress vier abonnementen aan: Persoonlijk, Premium, Business en eCommerce; elk afgestemd op de behoeften van de klant. Bij al abonnementen zit een aangepast geregistreerd domein inbegrepen voor het eerste jaar, en zij bieden momenteel veel verschillende TLD’s (top level domains, soms ook wel extensies genoemd). Als u een betaald abonnement heeft op je WordPress website, kan u uw aangepast domein instellen als uw primaire domein.

Bron: Geraadpleegd van WordPress.com


Stap 4

Aanvullende pakketten website

Onderaan vindt u vier aanvullende onderhoudspakketten:

 • Training WordPress: €275,-
 • Website pakket: €300,-
 • Social media pakket: €350,-
 • SEO pakket: €395,-

Foto door Pixabay op Pexels.com

Google en organische zoekmachine verkeer is een enorme bron van mogelijkheden voor een online bedrijf. Met behulp van deze tools krijgt u de uiterste beste doelstelling zodat u een enorm winst uit uw bedrijf kan realiseren. Of het nu gaat om Google Analytics, Trefwoord Ranking stats, of Adsense nummers, ik zal u op de hoogte houden door middel van het presenteren van de wereldwijde zoekmachines cijfers van uw site. Dit geldt met name als u afhankelijk bent van high traffic conversie voor uw inkomsten (d.w.z. Adsense modellen). Met deze pakketten kunt u uw nieuwe website nog beter optimaliseren, meer vorm en functionaliteit geven.Foto door Pixabay op Pexels.com

Heeft u nog steeds vragen?