Website laten maken?

Website laten maken door Zlokker

Bent u op zoek naar een website die snel online staat?

Virtual Professional Zlokker

Zlokker maakt websites die passen bij uw bestaande of nieuwe huisstijl. Een moderne website heeft een eenvoudige interface die gemakkelijk te gebruiken is.

Foto door Alex Green op Pexels.com

Uw nieuwe website zal eenvoudig te beheren zijn, de persoonlijkheid van uw bedrijf weerspiegelen en uitstekende resultaten opleveren. De combinatie van design, creativiteit en kennis gebruik ik om een aangepaste website te ontwerpen.

Basic

Foto door Format op Pexels.com
Inbegrepen
Pagina’s: 5
Op maat gemaakte lay-out
Uitgebreide SEO
Mobiel vriendelijk
Sociale media integratie
CMS WordPress
5 concepten
2 testmomenten
Snelle laadtijd

€795,-

Uitgebreid

Foto door Tranmautritam op Pexels.com
Inbegrepen
Pagina’s: 10
Op maat gemaakte lay-out
Uitgebreide SEO
Mobiel vriendelijk
Sociale media integratie
CMS WordPress
5 concepten
2 testmomenten
Snelle laadtijd

€1.500,-

Webshop

Foto door Pixabay op Pexels.com
Inbegrepen
Pagina’s: onbeperkt
Op maat gemaakte lay-out
Uitgebreide SEO
Mobiel vriendelijk
Sociale media integratie
CMS naar keuze
5 concepten
2 testmomenten
Webwinkel functionaliteiten
IDEAL integratie
Snelle laadtijd

€2.600,-

Met mij samenwerken!

Kies een abonnement

Geen idee wat u nodig heeft of wat van belang is? Ik ben altijd van harte bereid om te overleggen hoe we kunnen samenwerken.

Of u nu een eenvoudige website nodig heeft of een uitgebreide webshop, Website Design Bureau Almere kan hem voor u ontwerpen én bouwen.

Er worden u ook aanvullende onderhoudspakketten aangeboden. Met deze pakketten kunt u uw nieuwe website nog beter optimaliseren, meer vorm en functionaliteit geven.

Meer informatie

Huur mij in

Werk goed uitvoeren met een persoonlijke aanpak, daar sta ik voor!

In de afgelopen tien jaar heb ik verschillende websites gemaakt die mijn cliënten hebben geholpen om hun doelen te bereiken.

Mijn taak begint bij u: begrijpen wat u nodig heeft zodat ik u oplossingen kan aanbieden die voldoen aan uw verwachtingen.

Meer informatie

Bel mij of vul het contactformulier hieronder in om een gesprek aan te gaan!

Ik ben beschikbaar om nieuwe opdrachten aan te nemen.

Contactformulier

Foto door Canva Studio op Pexels.com

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij elkaar organisatorische vragen stellen. Uw wensen worden geïnventariseerd en alle mogelijkheden worden besproken.

Voorstel

De gemaakte afspraken en wensen worden vertaald naar een vrijblijvende offerte. Na akkoord en betaling van het eerste deel van de factuur kan worden overgegaan tot de bouw van de website.

Ontwikkeling

U krijgt vijf verschillende concepten te zien. De voorstel voor de ontwerpen zijn altijd gericht op uw vakgebied. De website wordt gebouwd in onderhoudsmodus en u krijgt een kijk inlog zodat u de vorderingen altijd kunt volgen.

Oplevering

Indien de website geheel naar tevredenheid is opgeleverd en het tweede deel van de factuur voldaan is zal de onderhoudsmodus verwijderd worden. De website is dan online en klaar voor gebruik. Na oplevering kunt u via het bijgeleverd CMS (Customer Management System) zelf veranderingen toepassen.

Nazorg

In deze periode werk ik aan uw SEO (Search Engine Optimization) landingspagina. Dit is alleen van toepassing indien u de zoekmachine optimalisatie pakket van €395,- heeft aangeschaft. Ik schrijf een SEO landingspagina gericht op specifieke zoekwoorden. Ik zal u webpagina optimaliseren voor Google en zorgdragen dat de website zo hoog als mogelijk in de zoekresultaten komt te staan.


Vraag een offerte aan!